Actueel

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe juridische vorm?.

3 jun 2024

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe juridische vorm?

De dynamiek van uw bedrijf verandert voortdurend. Wat ooit de perfecte juridische vorm was, kan nu verouderd zijn door groei, veranderingen in de markt of nieuwe regelgeving. Daarom is het cruciaal om regelmatig te evalueren of uw bedrijf nog steeds in zijn juridische jas past.

Waarom heroverwegen?

  1. Wanneer uw onderneming groeit of uitbreid
    Als uw onderneming substantieel is gegroeid, kan de oorspronkelijke rechtsvorm niet langer voldoen aan uw behoeften. Dit kan gevolgen hebben voor aansprakelijkheid en fiscale voordelen.
  2. Bij veranderende regelgeving
    Wetgeving evolueert en wat gisteren nog voldeed, kan vandaag tot problemen leiden. Zorg ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de nieuwste juridische eisen.
  3. Profiteren van fiscale voordelen
    Een herziening van uw juridische structuur kan leiden tot fiscale voordelen. Dit kan variëren van belastingverlagingen tot efficiëntere vermogensplanning.

Hoe wij kunnen helpen

Wij bieden deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat uw juridische structuur optimaal blijft afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om samen met u de huidige situatie te analyseren en, waar nodig, aanpassingen voor te stellen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Geschreven door:

Martijn Maas Notaris

Heeft u een vraag over een notariële dienst of wilt u een afspraak maken?

Afspraak maken
0343 52 80 80 Afspraak maken