Persoonlijk

Notariële dienstverlening voor particulieren

Thema

Goede doelen

Dienst

Fiscale planning

Als u overweegt om een schenking te doen aan een goed doel is het belangrijk om ook de fiscale aspecten daarvan in overweging te nemen. We adviseren en begeleiden bij het optimaliseren van uw schenkingen, zodat u zowel uw gewenste goede doel kunt ondersteunen als gebruik kunt maken van mogelijke fiscale voordelen.

Waarom is fiscale planning belangrijk bij schenkingen aan goede doelen?

Fiscale planning speelt een essentiële rol bij schenkingen aan goede doelen en kan verschillende voordelen bieden:

Belastingvoordelen:

Door gebruik te maken van fiscale regelingen en aftrekposten kunt u de belastingdruk verminderen. Dit stelt u in staat om meer te schenken en tegelijkertijd uw eigen financiële positie te optimaliseren.

Erfrechtelijke voordelen:

Fiscale planning kan ook erfrechtelijke voordelen bieden, zoals het verminderen van de belastingdruk voor uw erfgenamen. Door uw bijdrage aan goede doelen op te nemen in uw testament, kunt u zorgen voor een evenwichtige verdeling van uw nalatenschap en fiscale optimalisatie realiseren.

Hoe kunnen wij u helpen bij fiscale planning voor goede doelen?

We begrijpen dat fiscale planning een complex proces kan zijn. Enkele redenen om te kiezen voor onze begeleiding:

Expertise en ervaring:

Onze notarissen hebben uitgebreide kennis van fiscale planning in de context van goede doelen en ervaring met het adviseren van schenkers. We zorgen ervoor dat uw fiscale planning voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en dat u optimaal gebruikmaakt van de beschikbare fiscale voordelen.

Juridische ondersteuning:

Naast het bieden van fiscaal advies bieden we ook juridische ondersteuning bij het opstellen en beoordelen van schenkingsakten, testamenten en andere juridische documenten die van belang zijn voor uw fiscale planning.

Neem contact met ons op.

Onze ervaren notarissen staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij fiscale planning in de context van goede doelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Samen zorgen we ervoor dat uw schenkingen aan goede doelen optimaal worden gepland en dat u kunt profiteren van mogelijke fiscale voordelen.

Diensten

Wat heeft u nodig voor goede doelen?

0343 52 80 80 Afspraak maken