Vacatures

Kom erbij!.

Waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris 24 – 40 uur.

Zet de volgende stap in je carrière bij Heuvelrug Notarissen. Als je waarnemingsbevoegd bent en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, nodigen we je uit om bij ons aan de slag te gaan. Je zult deel uitmaken van een team dat waarde hecht aan jouw inzet en expertise. We bieden je een stimulerende werkomgeving waar je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Startende kandidaat-notaris.

Start bij ons je loopbaan in het notariaat. Ben je net afgestudeerd en klaar om je carrière in het notariaat te beginnen? Wij bieden je een plaats waar je kunt leren van ervaren professionals en waar je je eigen dossiers kunt gaan behandelen. We zorgen voor een goede start van je carrière met interne opleiding en ondersteuning in familierecht of ondernemingsrecht.

Student/oproepkracht (juridische richting).

Begin je juridische carrière bij Heuvelrug Notarissen. Als je een student bent in de juridische richting, bieden we je de kans om praktijkervaring op te doen door mee te draaien in ons team. Je zult een breed scala aan taken krijgen en deel uitmaken van ons kantoor. Dit is jouw kans om te leren, te groeien en waardevolle inzichten te verzamelen in de juridische praktijk.

Secretariële/juridische ondersteuner 16 – 40 uur.

Ben je geïnteresseerd in familierecht of het afwikkelen van nalatenschappen? Dan hebben we jou nodig als secretariële of juridisch ondersteuner. Of je nu net van school komt of al wat ervaring hebt, jouw bijdrage maakt bij ons het verschil. We bieden je een plek waar je kunt leren en groeien binnen een ondersteunend team.

Receptionist(e) Wijk bij Duurstede 16 – 24 uur.

Kom bij ons werken als het gezicht en de stem van ons kantoor. Als onze receptionist(e) ben je vaak de eerste die contact krijgt met onze cliënten en zorg je ervoor dat ons kantoor altijd gastvrij en netjes is. Wij zoeken iemand die vriendelijk is, goed kan organiseren en betrouwbaar is. Als je ervan houdt om met mensen te werken en ook interesse hebt in administratieve of juridische taken, dan is dit de perfecte baan voor jou.

Kandidaat-notaris PFR / estate planning.

Wij zoeken een beginnende en een ervaren kandidaat-notaris voor onze gespecialiseerde familievermogens- en estateplanningspraktijk. Een uitdagende positie waaraan de nodige verantwoordelijkheden en ontwikkelingsperspectieven zijn gekoppeld.

Ervaren kandidaat-notaris OG.

Wij zoeken een bij voorkeur waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris voor onze onroerend goed praktijk. Samenwerken, aansturen en begeleiden van een team van medewerkers behoren tot de werkzaamheden. Ben jij toe aan een uitdaging en een volgende stap in je loopbaan? En is voor jou service en dienstverlening (“client staat op 1”) heel gewoon?

Open sollicitatie?.

We hebben altijd ruimte voor de juiste personen die goed in ons team passen. Staan er op dit moment geen vacatures op onze website die aansluiten, maar wil je toch solliciteren? Stuur dan een open sollicitatie naar Sandra van Hal (s.vanhal@heuvelrugnotarissen.nl). We gaan graag met je in gesprek!

Diensten

Ik ben ondernemer.

De meeste gekozen diensten voor u uitgelicht

Diensten

Ik ben particulier.

De meeste gekozen diensten voor u uitgelicht

0343 52 80 80 Afspraak maken