Persoonlijk

Notariële dienstverlening voor particulieren

Thema

Landgoed

Een landgoed draait om het in stand houden van natuurschoon, het beheren van erfgoed en/of het duurzaam onderhouden van een landgoed of buitenplaats. Of u nu denkt aan het beheren, het overdragen van eigendom aan toekomstige generaties of het optimaliseren van de waarde of het gebruik, het is belangrijk de juridische aspecten van een landgoed te begrijpen en tijdig goed te regelen. Wij adviseren u graag.

"Als de eigenaar van een landgoed overlijdt, is een op de Natuurschoonwet ingericht testament noodzakelijk."

Fedde Op de Coul - notaris

Wettelijke aspecten van landgoederen in Nederland.

In Nederland zijn er verschillende wettelijke aspecten die van invloed zijn op landgoederen, afhankelijk van de specifieke kenmerken en doelen van uw landgoed. Of het nu gaat om het vastleggen van eigendomsrechten, het regelen van erfdienstbaarheden, het opstellen van overeenkomsten met pachters, wij hebben de expertise en het netwerk om u te adviseren en te begeleiden bij het vastleggen van de juiste juridische regelingen. Wij zorgen ervoor dat de belangen van het landgoed en uw belangen als eigenaar worden beschermd.

Estate planning en nalatenschapsplanning voor landgoederen.

Bij het plannen van uw nalatenschap kunt u specifieke bepalingen opnemen met betrekking tot uw landgoed. Onze notarissen adviseren u over de mogelijkheden en gevolgen van het toewijzen van uw landgoed aan erfgenamen of aan een stichting. We helpen u bij het opstellen van een testament dat uw wensen nauwkeurig weerspiegelt en ervoor zorgt dat uw landgoed in stand kan worden gehouden.

Fiscale aspecten en landgoederen.

Bij het overdragen van een landgoed zijn er ook fiscale aspecten om rekening mee te houden. Wij helpen u bij het optimaliseren van de fiscale structuur van uw landgoed, zodat u kunt profiteren van de beschikbare voordelen.

Vandaag geregeld, morgen zorgeloos genieten van uw landgoed.

Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Diensten

Wat heeft u nodig voor landgoed?

0343 52 80 80 Afspraak maken