Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Ondernemen

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om grip te hebben op uw bedrijf. Wij begrijpen de behoefte aan zekerheid en daarmee een sterke juridische basis. Wij zijn er om u te ondersteunen en te adviseren, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust kunt ondernemen en uw zakelijke ambities kunt verwezenlijken.

Langdurig samenwerken.

Het gaat niet alleen om de enkele transactie, maar juist om de voortdurende ondersteuning en het behoud van een sterke relatie op lange termijn. Daarom streven we ernaar om het contact met u te behouden en te versterken. We zijn er voor u wanneer u ons nodig heeft. U kunt rekenen op een betrokken partner.

"We staan zij aan zij met ondernemers en streven ernaar om de onderneming juridisch zo goed mogelijk te faciliteren."

Fedde Op de Coul - notaris

Expertise en ervaring.

Met onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring begrijpen we de complexiteit van het ondernemingslandschap. We zijn gespecialiseerd in het bieden van juridisch advies en ondersteuning bij het oprichten van verschillende rechtsvormen. Of u nu behoefte heeft aan advies over de juiste rechtsvorm, een overname of fusie, het omzetten van een eenmanszaak naar een B.V., het vormen van een joint venture, een aandeelhoudersovereenkomst of advies nodig heeft over complexere zaken. Heuvelrug Notarissen staat voor u klaar.

Consultancy op maat.

Elke ondernemer heeft unieke uitdagingen en doelstellingen. Daarom bieden we consultancy op maat. Uw specifieke juridische situatie wordt geanalyseerd en u ontvangt advies dat aansluit bij uw behoefte. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw rechtsvorm, het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten of het begeleiden van fusies en overnames, wij staan klaar om u te helpen bij het nemen van strategische beslissingen die uw bedrijf vooruit helpen.

 

0343 52 80 80 Afspraak maken