Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Bedrijfsopvolging

Dienst

STAK (stichting administratiekantoor)

Het oprichten van een Stichting Administratiekantoor (STAK) is een belangrijke stap voor uw onderneming. Wij bieden daarbij professioneel advies en begeleiding.

Stichting Administratiekantoor (STAK).

Een Stichting Administratiekantoor (STAK) is een rechtspersoon die wordt gebruikt om de zeggenschap over aandelen in een vennootschap te scheiden van het economische belang. De STAK houdt de aandelen en heeft daarvan het stemrecht. De STAK geeft certificaten uit aan de economisch belanghebbenden, de certificaathouders. Certificaathouders hebben in beginsel geen stemrecht. De STAK kan zo een nuttig instrument zijn bij bedrijfsopvolging, eigendomsbescherming en het waarborgen van continuïteit.

Deskundig advies.

Onze notarissen hebben diepgaande kennis van de aspecten die gepaard gaan met het oprichten van een STAK. We bieden advies dat aansluit bij uw specifieke wensen en doelstellingen. Of het nu gaat om het opstellen van de statuten van de STAK, het vastleggen van de administratievoorwaarden wij zorgen ervoor dat uw STAK voldoet aan de wettelijke vereisten en optimaal is afgestemd op uw specifieke situatie.

Bescherming en structuur.

Het oprichten van een STAK biedt een solide juridische basis voor eigendomsbescherming en het scheiden van zeggenschap en economisch belang. We zorgen ervoor dat uw STAK een stevige juridische structuur heeft en dat de belangen van alle betrokken partijen goed beschermd zijn. We stellen benodigde documenten en overeenkomsten op, zoals de statuten, administratievoorwaarden en een certificaathoudersovereenkomst.

Continuïteit en flexibiliteit.

Een STAK draagt bij aan de continuïteit en flexibiliteit van uw organisatie. Met name is dat aan de orde bij een bedrijfsopvolging. Heuvelrug Notarissen begrijpt de complexiteit van deze processen en zorgt ervoor dat uw STAK is afgestemd op uw specifieke wensen en doelstellingen. Met onze begeleiding kunt u met vertrouwen verder bouwen aan de toekomst van uw onderneming.

Maak vandaag nog een afspraak voor een succesvolle STAK.

Wilt u profiteren van de voordelen van een goed opgerichte Stichting Administratiekantoor (STAK)? Maak vandaag nog een afspraak bij Heuvelrug Notarissen. Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Samen zorgen we voor een solide juridische structuur en een succesvolle toekomst voor uw STAK.

Diensten

Wat heeft u nodig bij bedrijfsopvolging?

0343 52 80 80 Afspraak maken