Persoonlijk

Notariële dienstverlening voor particulieren

Thema

Relatie

Dienst

Huwelijksvoorwaarden

Huwelijksvoorwaarden met zorg en expertise.

Of u nu gaat trouwen of al getrouwd bent, wij begrijpen het belang van het maken van de juiste huwelijksvoorwaarden. Daarnaast benadrukken we altijd dat het belangrijk is om gemaakte huwelijksvoorwaarden periodiek te (laten) beoordelen. Omstandigheden en wensen veranderen voortdurend. We adviseren u graag.

Waarom zijn huwelijksvoorwaarden belangrijk?

Huwelijksvoorwaarden zijn van groot belang onder andere bij:

Bescherming van vermogen:

Huwelijksvoorwaarden stellen u in staat om uw persoonlijke vermogen en eigendommen te beschermen. Dit kan vooral belangrijk zijn als u of uw partner bijvoorbeeld eigenaar is van een onderneming, vastgoed of andere waardevolle bezittingen.

Financiële onafhankelijkheid:

Huwelijksvoorwaarden kunnen helpen om financiële onafhankelijkheid te waarborgen. Ze stellen u in staat om uw financiën gescheiden te houden van een partner en individuele verantwoordelijkheden te behouden, wat van belang kan zijn bij bijvoorbeeld echtscheiding, schulden of faillissementen.

Op maat gemaakte afspraken:

Met huwelijksvoorwaarden kunt u specifieke afspraken maken over zaken zoals inkomen, schulden, erfenissen en nalatenschappen. Dit stelt u in staat om de verdeling en afwikkeling van financiële zaken volgens uw eigen wensen te regelen.

Hoe kunnen wij u helpen bij huwelijksvoorwaarden?

Wij begrijpen dat huwelijksvoorwaarden een belangrijke overeenkomst is. Hier zijn enkele redenen om te kiezen voor onze begeleiding:

Expertise en ervaring:

Onze notarissen hebben uitgebreide kennis van huwelijksvoorwaarden en begrijpen de juridische en financiële aspecten die hierbij komen kijken. We adviseren over de verschillende mogelijkheden en clausules die in huwelijksvoorwaarden kunnen worden opgenomen.

Maatwerkadvies:

Elke situatie is uniek en uw wensen zijn specifiek. Wij geven advies op maat dat daarbij aansluit. We stellen huwelijksvoorwaarden voor u op, die passen bij uw specifieke omstandigheden en wensen.

 

Neem contact op.

Het maken of wijzigen van huwelijksvoorwaarden is een belangrijke stap. Onze ervaren notarissen adviseren en begeleiden u daar graag bij. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We zorgen ervoor dat uw huwelijksvoorwaarden op de juiste manier worden vastgelegd en dat u met vertrouwen de volgende fase van uw leven kunt ingaan.

Diensten

Wat heeft u nodig voor uw relatie?

0343 52 80 80 Afspraak maken