Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Herstructurering

Dienst

Uitgeven van aandelen

Uitgifte van aandelen.

Uitgeven van nieuwe aandelen is een strategische beslissing in een onderneming. Het kan gaan om het financieren van groei, het aantrekken van nieuwe partners of het vrijmaken van kapitaal. Heuvelrug Notarissen staat u graag bij in dit proces.

De vertrouwensrelatie.

Door onze ruime ervaring met aandelenemissies kunt u rekenen op een betrouwbare partner die onpartijdig en onafhankelijk uw vragen kan beantwoorden en onzekerheden kan wegnemen, gedurende het gehele proces.

Wij bieden maatwerkadvies.

Of u nu een start- of scale-up bent die voor het eerst aandelen uitgeeft of een al langer gevestigde onderneming die op zoek is naar extra kapitaal; wij bieden het nodige advies en werken daarbij ook graag samen met uw accountant en/of fiscalist. We helpen u de juridische, fiscale en financiële gevolgen van de uitgifte van aandelen te begrijpen.

Begeleiding.

Onze ervaren notarissen zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van het proces. We analyseren uw ondernemingsstructuur, doelstellingen en andere relevante factoren om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Daarbij houden we rekening met groeiplannen, aansprakelijkheidsrisico’s en belastingverplichtingen.

Aandelenemissie en verwateren.

De prijs van de aandelen, de uitgiftevoorwaarden, de fiscale gevolgen – al deze factoren zijn afhankelijk van de specifieke situatie. Belangen van bestaande aandeelhouders kunnen een grote rol spelen. Ons team is er om u te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij de zakelijke en persoonlijke doelen.

Maak vandaag nog een afspraak.

Wij helpen u graag bij het notarieel doorvoeren van de uitgifte van aandelen en zijn bereikbaar voor advies.

0343 52 80 80 Afspraak maken