Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Stichting en vereniging

Dienst

Oprichten stichting

Overweegt u een stichting op te richten?

Het oprichten van een stichting is een bijzondere handeling, vaak gedreven door een passie om een verschil te maken. Of uw doel nu het bevorderen van kunst en cultuur, het ondersteunen van maatschappelijke doelen of een lokaal initiatief is, wij adviseren en begeleiden u graag.

Een vertrouwensrelatie.

Met onze jarenlange ervaring en expertise met stichtingen, kunt u rekenen op een betrouwbare partner die al uw vragen kan beantwoorden en onzekerheden kan wegnemen, vaak al tijdens het eerste gesprek.

Gepersonaliseerd advies.

Of u nu een stichting wil oprichten om een sociale missie te vervullen of een ander doel te dienen, wij bieden advies op maat dat is afgestemd op uw visie en doelstellingen. We helpen u de juridische implicaties van de statuten van een stichting te begrijpen.

 

Elke stichting is uniek.

Uw missie, doelstellingen, financieringsbronnen en bestuurlijke structuur spelen allemaal een rol bij het oprichten van de stichting. Wij begeleiden u bij het nemen van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij uw ideële en praktische doelen.

Maak vandaag nog een afspraak.

Wij helpen u bij het leggen van een sterke juridische basis voor uw stichting. Neem vandaag nog de eerste stap naar het realiseren van uw visie.

0343 52 80 80 Afspraak maken