Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Herstructurering

Dienst

Statutenwijziging

Wijziging van statuten.

De ondernemingsrechtspecialisten van Heuvelrug Notarissen hebben ruime ervaring met het opstellen en wijzigen van statuten. Deze vormen het recht binnen de rechtspersoon en de daarmee uw onderneming. Het is daarom een proces dat nauwgezet en zorgvuldig moet worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het in lijn is met de door u gekozen strategie en wettelijke verplichtingen.

Het besluit.

Statuten kunnen worden gewijzigd door een besluit van een algemene vergadering of, indien het betreft een stichting, een bestuursbesluit. Vervolgens wordt dat besluit uitgevoerd met een notariële akte. Met Heuvelrug Notarissen heeft u daarbij een deskundige partner aan uw zijde. Wij beantwoorden uw vragen en nemen eventuele onzekerheden weg.

Advies op maat.

Of u nu uw statuten wilt wijzigen om de ondernemingsstructuur aan te passen, de governance te verbeteren, andere aandelen te creëren of om andere strategische redenen, Heuvelrug Notarissen biedt advies op maat. We helpen u de juridische, fiscale en strategische implicaties van statuten te begrijpen.

Begeleiding van bestuur en aandeelhouders.

Ons team van ervaren notarissen staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. We analyseren uw huidige statuten, doelstellingen en andere relevante factoren, teneinde u te helpen bij het maken van de voor u juiste keuzes. We houden rekening met uw toekomstplannen en bieden een oplossing op maat.

Maak vandaag nog een afspraak.

Wij helpen u bij het leggen van een solide juridische basis. Samen bouwen we aan de toekomst van uw onderneming.

0343 52 80 80 Afspraak maken