Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Stichting en vereniging

Dienst

Governance

Overweegt u een Raad van Toezicht-model in te voeren in uw organisatie?

Het wijzigen van de governance door bijvoorbeeld het invoeren van een Raad van Toezicht is een belangrijke strategische beslissing. Aanleiding daarvoor kan zijn het creëren van meer transparantie of het verbeteren van toezicht en controle. We adviseren u graag bij deze transitie.

Een vertrouwensrelatie.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in governance modellen kunt u erop vertrouwen dat u een deskundige partner aan uw zijde heeft.

Begeleiding bij deze belangrijke transitie.

Onze ervaren notarissen adviseren en begeleiden u graag bij elke stap van dit proces. We analyseren uw huidige bestuursstructuur, doelstellingen en andere relevante factoren en helpen u bij het maken van de juiste beslissingen. We houden rekening met uw organisatorische context, verantwoordelijkheden, aansprakelijkheden en wettelijke verplichtingen en bieden een oplossing op maat.

Elke organisatie is uniek.

Uw missie, structuur, stakeholders en operationele behoeften spelen allemaal een rol bij het invoeren van het juiste bestuursmodel.

Maak vandaag nog een afspraak.

Wij helpen u bij het leggen van een solide juridische basis voor uw nieuwe bestuursstructuur. Zet vandaag nog de eerste stap naar een betere governance.

0343 52 80 80 Afspraak maken