Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Stichting en vereniging

Dienst

Oprichten vereniging

Overweegt u een vereniging op te richten?

Het oprichten van een vereniging is een belangrijke stap naar het samenbrengen van mensen met gemeenschappelijke interesses of doelen. Of het doel nu sport, cultuur, onderwijs of een ander maatschappelijk belang is, wij adviseren en begeleiden u graag.

Een vertrouwensrelatie.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in het verenigingsrecht kunt u er op vertrouwen dat u een deskundige partner aan uw zijde heeft die al uw vragen kan beantwoorden en onzekerheden kan wegnemen, vaak al tijdens het eerste gesprek.

Gepersonaliseerd advies.

Of u nu een lokale sportclub, een landelijke belangenvereniging of een andere type vereniging wil oprichten, wij bieden advies op maat dat aansluit bij uw specifieke doelen en wensen. We helpen u om de juridische aspecten van het oprichten van de vereniging te begrijpen.

Begeleiding bij de oprichting.

Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het oprichtingsproces. We houden rekening met uw visie, ledenstructuur en bestuursvorm en bieden oplossingen op maat.

Elke vereniging is uniek.

Uw missie, leden, bestuursvorm en activiteiten spelen allemaal een rol bij het oprichten van de vereniging. We begeleiden u bij het nemen van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij uw maatschappelijke en operationele doelen.

Maak vandaag nog een afspraak.

Wij helpen u bij het leggen van een solide juridische basis voor uw vereniging. Zet vandaag nog de eerste stap.

0343 52 80 80 Afspraak maken