Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Herstructurering

Dienst

Overname

Overweegt u een bedrijfsovername?

Heuvelrug Notarissen begrijpt dat de overname van een bedrijf een belangrijke strategische beslissing kan zijn die de toekomst van uw onderneming kan beïnvloeden. Of u nu uw marktaandeel wilt uitbreiden, nieuwe technologieën of talent wilt verwerven, of gewoon wilt diversifiëren, we staan klaar om u te adviseren bij deze belangrijke stap.

Een vertrouwensrelatie.

Met onze jarenlange ervaring en expertise in bedrijfsovernames, kunt u rekenen op een betrouwbare partner die uw vragen kan beantwoorden en uw zorgen kan wegnemen, vaak al tijdens het eerste gesprek.

Advies.

Of het nu gaat om een kleine of grotere – strategische – overname, wij bieden advies op maat. We helpen u de juridische, fiscale en strategische implicaties van een overname te begrijpen.

Begeleiding.

Ons team van ervaren medewerkers staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het overnameproces. We analyseren uw bedrijfsstructuur, doelstellingen en andere relevante factoren om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Wij bieden oplossingen op maat.

Elke overname is uniek.

Elke overname is anders: de waardering van het over te nemen bedrijf, de voorwaarden van de overname, de fiscale implicaties – al deze factoren zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. Ons team is er om u te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij uw zakelijke en persoonlijke doelen.

 

0343 52 80 80 Afspraak maken