Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Stichting en vereniging

Het besturen van een stichting of vereniging kan uitdagend zijn. Daarom bieden wij u ontzorging, gemak en eenvoud.

Ontzorging op maat.

Onze ervaren notarissen hebben ruime ervaring in het stichtingen- en verenigingsrecht. Of het nu gaat om het oprichten van een nieuwe stichting of vereniging, het opstellen of wijzigen van de statuten of het ondersteunen bij vergaderingen, wij staan voor u klaar. Wij nemen de juridische en administratieve taken uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de kerndoelen van uw organisatie.

Gemak en eenvoud.

We zorgen ervoor dat het oprichtingsproces van uw stichting of vereniging moeiteloos verloopt. Onze deskundige notarissen begeleiden u stap voor stap en bieden duidelijke uitleg. We zorgen voor een soepele afhandeling van alle benodigde documenten, zodat u zonder zorgen van start kunt gaan met uw organisatie.

“Stichtingen en verenigingen zijn de weefgetouwen van sociale verandering. Gemeenschappen worden versterkt door de kracht van gezamenlijke betrokkenheid.”

Gijs Alferink - notaris

Bestuurszaken.

Het besturen van een stichting of vereniging brengt diverse bestuurszaken met zich mee. Heuvelrug Notarissen biedt u ondersteuning bij het opstellen van besluiten, notulen en andere juridische documenten. We zorgen ervoor dat uw bestuurszaken efficiënt en in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving worden vastgelegd.

Ontdek het gemak.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek, waarin we uw specifieke wensen bespreken en u adviseren over de best passende oplossing. Samen zorgen we ervoor dat uw stichting of vereniging moeiteloos functioneert, zodat u zich kunt concentreren op het verwezenlijken van de maatschappelijke doelen.

0343 52 80 80 Afspraak maken