Persoonlijk

Notariële dienstverlening voor particulieren

Thema

Relatie

Relaties zijn er in vele soorten. Of u nu gaat trouwen, een geregistreerd partnerschap aangaat, gaat samenwonen of gaat scheiden, het is belangrijk om de wettelijke aspecten te begrijpen en tijdig goed te regelen. We adviseren en begeleiden u graag bij het vastleggen van de juridische aspecten van uw relatie, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust kunt genieten van uw leven samen.

“Een relatie moet je juridisch ook goed regelen.”

Ingeborg van Schuppen - notaris

Wettelijke regelingen in Nederland.

Er zijn verschillende regelingen van toepassing zijn op uw relatie, afhankelijk van de vorm die u kiest. Wij hebben de expertise in huis om u te adviseren en te begeleiden bij het vastleggen van de juiste overeenkomst met elkaar. Wij zorgen ervoor dat uw rechten en verplichtingen helder zijn en dat uw persoonlijke belangen en die van uw partner beschermd zijn.

Internationale relatie en huwelijk.

Voor internationale relaties of huwelijken kunnen extra juridische uitdagingen ontstaan. Wij hebben een netwerk en ervaring met internationale juridische aspecten van relaties en kunnen u adviseren over zaken zoals huwelijksvermogensrecht, erkenning van buitenlandse huwelijken en internationaal erfrecht. We bieden begeleiding en advies om ervoor te zorgen dat uw internationale relatie of huwelijk juridisch op de juiste wijze wordt behandeld.

Vandaag geregeld, morgen goed geregeld thuis.

Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten. Zo kunnen de juiste juridische maatregelen worden getroffen om uw relatie juridisch goed te regelen.

Diensten

Wat heeft u nodig voor uw relatie?

0343 52 80 80 Afspraak maken