Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Stichting en vereniging

Dienst

Statutenwijzigingen

Overweegt u een statutenwijziging?

Het wijzigen van de statuten van een stichting of vereniging is een belangrijke stap. Of het nu gaat om het aanpassen van de doelstellingen, wijzigingen in de bestuursstructuur of het opnemen van nieuwe zeggenschaps- of besluitvormingsregels, wij adviseren en begeleiden u graag.

Een vertrouwensrelatie.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in het verenigings- en stichtingenrecht, kunt u erop vertrouwen dat u een deskundige partner aan uw zijde heeft die al uw vragen kan beantwoorden en onzekerheden kan wegnemen, vaak al tijdens het eerste gesprek.

Gepersonaliseerd advies.

Of u nu de doelstellingen van de stichting of vereniging wilt herzien, de bestuursstructuur wil wijzigen of de regels voor het lidmaatschap wil aanpassen, wij bieden advies op maat. We helpen u de juridische implicaties van de statutenwijziging te begrijpen.

Begeleiding.

Ons team begeleidt u bij elke stap van het proces. We analyseren uw huidige statuten en andere relevante factoren en helpen u bij het nemen van de juiste beslissingen. We houden daarbij rekening met uw visie, bestuursstructuur en wettelijke verplichtingen en bieden een oplossing op maat.

Maak vandaag nog een afspraak.

Wij helpen u bij het opstellen van duidelijke statuten die passen bij de stichting of vereniging. Zet vandaag nog de eerste stap.

0343 52 80 80 Afspraak maken