Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Samenwerkingsvormen

Dienst

Joint venture

Wat is een joint venture.

Met een joint venture onderneemt u gezamenlijk, vaak door meerdere vennootschappen. Een solide juridische structuur is van groot belang. We bieden advies op maat dat aansluit bij uw gezamenlijke zakelijke doelen en plannen.

Begeleiding bij rechtsvormen: maak de juiste keuze voor uw bedrijf.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste rechtsvorm een complexe taak kan zijn. We helpen u bij het analyseren van uw bedrijfsmodel, doelstellingen en andere relevante factoren. We bieden inzicht in de voor- en nadelen van verschillende rechtsvormen, zoals eenmanszaak, besloten vennootschap (B.V.), vennootschap onder firma (V.O.F.) en meer. Op basis van uw specifieke situatie bieden we advies op maat dat rekening houdt met uw toekomstige groei, aansprakelijkheden en belastingverplichtingen.

Laat uw samenwerking slagen.

Als u overweegt om een joint venture op te zetten, kunnen wij u goed ondersteunen bij het opstellen van de benodigde documenten en overeenkomsten. We hebben uitgebreide kennis van de juridische en zakelijke aspecten die betrokken zijn bij joint ventures.

Maak vandaag nog een afspraak.

Wilt u zekerheid en vertrouwen hebben bij het kiezen van de juiste rechtsvorm of het opzetten van een joint venture? Maak vandaag nog een afspraak. Onze experts staan voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Samen zorgen we voor een sterke juridische basis en een succesvolle toekomst voor uw bedrijf of samenwerking.

Diensten

Wat heeft u nodig bij samenwerkingsvormen?

0343 52 80 80 Afspraak maken