Persoonlijk

Notariële dienstverlening voor particulieren

Thema

Levenstestament

Het belang van een levenstestament: regie over uw toekomst en welzijn.

Of u nu nadenkt over het opstellen van uw eerste levenstestament of als u uw bestaande levenstestament wenst te herzien, wij adviseren en begeleiden dagelijks bij het opstellen van levenstestamenten. Daarmee regisseert u uw toekomst en welzijn.

Waarom is een levenstestament belangrijk?

Een levenstestament is belangrijk omdat het u de mogelijkheid geeft om vooraf vast te leggen wie uw belangen behartigt als u daartoe zelf niet meer in staat bent. Het geeft duidelijkheid over bevoegdheden over uw vermogen, woning, administratie, digitale zaken en andere persoonlijke wensen. Daardoor kan het de last voor uw naasten verlichten en ervoor zorgen dat uw wensen gerespecteerd worden. Op medisch gebied kan in uw levenstestament worden vastgelegd hoe u denkt over bepaalde beslissingen. In een voorkomende situatie beslist uw arts (mogelijk samen met u en in overleg met uw naasten).

Brochure

Meer weten over levenstestamenten en hoe wij hier bij kunnen helpen?

Brochure aanvragen

 

Hoe kunnen wij u helpen bij het opstellen van een goed levenstestament?

We begrijpen we dat het opstellen van een levenstestament een belangrijke – en wellicht confronterende – beslissing is. Hier zijn enkele redenen om te kiezen voor onze begeleiding:

Deskundig advies:

Onze notarissen hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van testamenten. We kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en clausules die in een levenstestament kunnen worden opgenomen, zodat uw persoonlijke wensen en doelen worden gerealiseerd.

Maatwerkoplossingen:

We begrijpen dat elke situatie uniek is en dat uw wensen specifiek zijn. Onze notarissen bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke omstandigheden en behoeften. We helpen u bij het opstellen van een testament dat volledig is afgestemd op uw wensen en de belangen van uw nabestaanden.

Juridische ondersteuning:

Naast advies kunnen we u ook juridische ondersteuning bieden bij het opstellen en beoordelen van de benodigde documentatie. We zorgen ervoor dat alle juridische aspecten correct worden afgehandeld en dat uw levenstestament juridisch bindend is.

Neem contact op.

Onze ervaren notarissen staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het opstellen van een levenstestament dat voldoet aan uw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en belangen op de juiste wijze worden vastgelegd.

0343 52 80 80 Afspraak maken