Persoonlijk

Notariële dienstverlening voor particulieren

Thema

Testament

Een goed testament is van onschatbare waarde. Of u nu nadenkt over het opstellen van een testament, het herzien van een bestaand testament of het plannen van uw nalatenschap, het is belangrijk om dat tijdig en goed te regelen. Wij adviseren en begeleiden bij het vastleggen van de juiste testamentaire regelingen, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust kunt zorgen voor uw vermogen en uw dierbaren.

"De waarde van een goed opgesteld testament wordt vaak onderschat."

Martijn Maas - notaris

De Nederlandse wet en uw testament.

In Nederland zijn er veel wettelijke erfrechtbepalingen die op iedereen van toepassing zijn. Daarvan kan worden afgeweken bij testament. Of het nu gaat om het opstellen van een testament, het benoemen van erfgenamen, het benoemen van een executeur of het legateren van bepaalde goederen, wij hebben de expertise om u te adviseren en te begeleiden bij het vastleggen van de juiste juridische regelingen. Wij zorgen ervoor dat uw testament duidelijk en rechtsgeldig is en dat uw persoonlijke wensen en belangen worden gerespecteerd.

Estate planning (nalatenschapsplanning).

Naast het opstellen van een goed testament is het ook belangrijk om na te denken over estate planning. Meestal begint die planning tijdens leven (bijvoorbeeld door schenkingen te doen) maar vooral na een overlijden. Met het juiste testament kunnen benodigde (fiscale) keuzes worden gemaakt. We helpen u bij het in kaart brengen van uw bezittingen en schulden, het opstellen van een strategie om uw vermogen te plannen en het waarborgen van de gewenste verdeling van uw nalatenschap.

Digitale nalatenschap en speciale wensen.

Het is ook belangrijk om na te denken over uw digitale nalatenschap. Wij kunnen u adviseren over het opnemen van speciale bepalingen in uw testament met betrekking tot digitale bezittingen, online accounts en sociale media.

Vandaag geregeld, morgen met gemoedsrust.

Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze notarissen. Samen kunnen we de juiste juridische maatregelen treffen om uw testament zorgvuldig en volgens uw wensen op te stellen. Bij Heuvelrug Notarissen streven we ernaar om uw persoonlijke belangen te behartigen en u te ondersteunen bij het creëren van een solide en rechtsgeldig testament dat uw vermogen en dierbaren beschermt.

0343 52 80 80 Afspraak maken