Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Zakelijk vastgoed

Dienst

Bedrijfsvastgoed

Overweegt u de overdracht van bedrijfsvastgoed?

Bij Heuvelrug Notarissen begrijpen we dat de overdracht van bedrijfsvastgoed een belangrijke stap is die de toekomst van uw onderneming kan beïnvloeden. We erkennen de complexiteit en de vele aspecten die bij deze beslissing komen kijken. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens dit proces.

Vertrouwen in de toekomst begint met een kop koffie.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in bedrijfsvastgoedoverdrachten, kunt u erop vertrouwen dat u een betrouwbare partner aan uw zijde heeft die al uw vragen kan beantwoorden en uw onzekerheden kan wegnemen, vaak al tijdens het eerste gesprek.

Gepersonaliseerd advies bij de overdracht van bedrijfsvastgoed.

We bieden advies op maat, specifiek afgestemd op uw situatie en doelstellingen. Of u nu van plan bent uw vastgoed over te dragen aan een familielid, een bedrijfsopvolger of het te verkopen aan een derde partij, wij helpen u de juridische, fiscale en financiële aspecten van de overdracht te begrijpen.

Persoonlijke begeleiding tijdens uw overdrachtsproces.

Ons team van ervaren notarissen staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van de overdracht. We analyseren uw huidige situatie, uw doelstellingen en andere relevante factoren en helpen u bij het maken van de juiste beslissingen. We houden rekening met uw specifieke context, verantwoordelijkheden en wettelijke verplichtingen en bieden een oplossing op maat.

Elke overdracht is uniek.

Bij Heuvelrug Notarissen erkennen we dat elke overdracht uniek is. Uw visie, doelstellingen, marktomstandigheden en de specifieke kenmerken van uw vastgoed spelen allemaal een rol bij het vormgeven van uw overdrachtsstrategie. Ons team is toegewijd om u te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij uw strategische en operationele doelen.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw overdracht.

Wij helpen u bij het leggen van een solide juridische basis voor de overdracht van uw bedrijfsvastgoed, die uw visie en doelstellingen ondersteunt. Zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle overdracht en een bloeiende toekomst. Bij Heuvelrug Notarissen staat uw gemoedsrust voorop. Samen bouwen we aan de toekomst van uw zakelijk vastgoed.

Diensten

Wat heeft u nodig bij zakelijk vastgoed?

0343 52 80 80 Afspraak maken