Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Zakelijk vastgoed

Dienst

Splitsing in appartementsrechten

Overweegt u een splitsing in appartementsrechten?

De keuze voor splitsing van een gebouw in appartementsrechten is een strategische beslissing. Het biedt een kans om meer rendement te behalen op uw portefeuille door individuele appartementen te verkopen of te verhuren. Diversificatie van het gebouw is daardoor ook mogelijk. Daarnaast bevordert een splitsing efficient ruimtegebruik, optimaliseert het woonvoorzieningen en kan het de waarde van uw onroerend goed verhogen door aan te sluiten bij de vraag naar meer compacte stedelijke leefomgevingen. Het vereist grondige kennis van zowel juridische als vastgoedaspecten. We begeleiden u en uw overige adviseurs graag bij dit proces.

 

Gepersonaliseerd advies.

Wij bieden advies op maat, afgestemd op uw specifieke situatie en doelstellingen. We helpen u de juridische, financiële en operationele implicaties van een splitsing in appartementsrechten te begrijpen.

Persoonlijke begeleiding bij uw splitsingsproject.

Ons team van ervaren notarissen staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van dit proces. We helpen u bij het nemen van de juiste beslissingen.

Elke splitsing is uniek.

Uw visie, financiële doelstellingen, eigendomsstructuur en marktomstandigheden spelen allemaal een rol bij het vormgeven van uw splitsingsproject. Ons team begeleidt u bij het nemen van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij uw doelen.

Maak een afspraak.

Wij helpen u bij het creëren van een solide juridische basis voor uw appartementensplitsing. Zet vandaag nog de eerste stap.

Diensten

Wat heeft u nodig bij zakelijk vastgoed?

0343 52 80 80 Afspraak maken