Zakelijk

Notariële dienstverlening voor ondernemers en organisaties

Thema

Bedrijfsopvolging

Dienst

BOR (bedrijfsopvolgingsregeling)

Een soepele bedrijfsopvolging is van groot belang voor het voortbestaan van uw onderneming. De fiscale bedrijfsopvolgingsregeling (BOR) is een regeling die kan helpen bij het fiscaal vriendelijk overdragen van uw onderneming aan de opvolger. Wij bieden professionele begeleiding bij het benutten van de BOR.

De bedrijfsopvolgingsregeling (BOR).

De bedrijfsopvolgingsregeling (BOR) is een fiscale regeling voor bedrijfsopvolgingen. Het doel van de regeling is de continuïteit van de onderneming te waarborgen door de belastingdruk te verlagen. Deze kan een belemmering vormen bij de overdracht van de onderneming. De BOR faciliteert lagere belastingdruk bij de overdracht van de onderneming aan bijvoorbeeld de volgende generatie.

Deskundig advies.

Onze notarissen hebben kennis en expertise over de bedrijfsopvolgingsregeling. Of het nu gaat om het structureren van de bedrijfsopvolging, het opstellen van de overdrachtsdocumenten of het optimaliseren van de fiscale voordelen, wij zijn u graag van dienst.

Optimalisatie van fiscale voordelen.

De BOR biedt diverse fiscale voordelen, zoals vrijstellingen en/of verlaagde tarieven voor de erf- en schenkbelasting. We helpen u en uw overige adviseurs bij het structureren van de bedrijfsopvolging en het benutten van de beschikbare fiscale voordelen op een manier die past bij uw specifieke situatie.

Zekerheid en continuïteit.

We begrijpen het belang van een goed doordachte en juridisch solide overdracht. We zorgen voor de nodige documentatie en overeenkomsten, zoals testamenten, schenkingsakten en overnameovereenkomsten om ervoor te zorgen dat de bedrijfsopvolging soepel verloopt en de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd blijft.

Maak vandaag nog een afspraak.

Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Uw bedrijfsopvolging kan daardoor op een fiscaal gunstige en juridisch solide manier worden gerealiseerd.

Diensten

Wat heeft u nodig bij bedrijfsopvolging?

0343 52 80 80 Afspraak maken