Persoonlijk

Notariële dienstverlening voor particulieren

Thema

FGR

Het beheren van FGR’s met zorg en expertise. Of u nu een institutionele belegger bent die op zoek is naar een geschikte structuur voor vastgoedbeleggingen of een vastgoedbeheerder die een flexibel en efficiënt fonds wil oprichten, bij Heuvelrug Notarissen begrijpen we het belang van een goed advies en begeleiding bij het beheren van FGR’s (Fiscale Beleggingsinstellingen in Vastgoed). We staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces, zodat u kunt profiteren van de voordelen van FGR’s en uw vastgoedbeleggingen optimaal kunt structureren.

Waarom is het beheren van FGR’s belangrijk?

Het beheren van FGR’s biedt verschillende voordelen voor institutionele beleggers en vastgoedbeheerders:

Fiscale voordelen:

FGR’s kunnen gebruikmaken van gunstige fiscale regelingen, zoals de vrijstelling van vennootschapsbelasting op hun beleggingsresultaten. Dit kan leiden tot een hoger netto rendement voor beleggers.

Flexibiliteit:

FGR’s bieden een flexibele structuur voor vastgoedbeleggingen. Ze kunnen worden gebruikt voor diverse soorten vastgoed, zoals residentieel, commercieel of industrieel vastgoed, en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van beleggers.

Beheer en governance:

Het beheren van FGR’s vereist expertise op het gebied van vastgoedbeheer, juridische en fiscale aspecten, en regelgeving. Door samen te werken met ervaren professionals kunt u profiteren van een professioneel beheer en een effectieve governance-structuur.

Hoe kunnen wij u helpen bij het beheren van FGR’s?

Bij Heuvelrug Notarissen begrijpen we dat het beheren van FGR’s complex kan zijn. Hier zijn enkele redenen om te kiezen voor onze begeleiding:

Expertise en ervaring:

Onze notarissen hebben uitgebreide kennis van FGR’s en begrijpen de juridische, fiscale en regelgevende aspecten die hierbij komen kijken. We kunnen u adviseren over de oprichting en structurering van FGR’s, het opstellen van de benodigde documentatie en de implementatie van een effectieve governance.

Maatwerkadvies:

We begrijpen dat elke FGR uniek is en dat uw beleggingsdoelstellingen specifiek zijn. Onze notarissen bieden advies op maat dat aansluit bij uw specifieke situatie en behoeften. We helpen u bij het opzetten van een FGR-structuur die past bij uw vastgoedbeleggingen en uw strategische doelen.

Juridische ondersteuning:

Naast het adviseren over FGR’s, kunnen we u ook juridische ondersteuning bieden bij het opstellen en beoordelen van de benodigde documentatie, zoals FGR-overeenkomsten, statuten en reglementen. We zorgen ervoor dat alle juridische aspecten correct worden afgehandeld en uw belangen worden beschermd.

Neem contact met ons op.

Bij Heuvelrug Notarissen begrijpen we dat het beheren van FGR’s een belangrijke stap is voor vastgoedbeleggers en vastgoedbeheerders. Onze ervaren notarissen staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het beheren van FGR’s. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Samen zorgen we ervoor dat uw FGR’s effectief worden beheerd en u optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden die deze structuur biedt voor uw vastgoedbeleggingen.

0343 52 80 80 Afspraak maken