Persoonlijk

Notariële dienstverlening voor particulieren

Thema

Nalatenschap

Dienst

Testament

Een testament bevat regelingen met betrekking tot de verdeling van de nalatenschap. Het is een essentieel instrument om ervoor te zorgen dat vermogen op de juiste manier wordt verdeeld na overlijden. Wij adviseren u graag.

Het belang van een testament.

Een testament biedt u de mogelijkheid om uw nalatenschap op maat te regelen. Het stelt u in staat om specifieke bepalingen op te nemen met betrekking tot de verdeling van uw bezittingen, het legateren van bepaalde goederen, het benoemen van erfgenamen en executeurs, het regelen van voogdij voor minderjarige kinderen, en andere belangrijke zaken die u wenst te regelen.

Een goed opgesteld testament zorgt voor duidelijkheid en voorkomt mogelijke geschillen en onzekerheden onder uw erfgenamen. Het stelt u in staat om de controle te laten behouden over de afwikkeling van uw nalatenschap en ervoor te zorgen dat uw vermogen op de door u gewenste rechtvaardige manier wordt verdeeld.

Het opstellen van een testament.

We adviseren en begeleiden u stap voor stap en zorgen ervoor dat uw testament voldoet aan alle wettelijke vereisten. Tijdens het opstellen van uw testament zullen we verschillende aspecten met u bespreken, zoals de verdeling van uw bezittingen, het benoemen van erfgenamen, het regelen van voogdij voor minderjarige kinderen en het benoemen van een executeur. We informeren en adviseren u ook over de fiscale gevolgen en mogelijkheden om de erfbelasting mogelijk te optimaliseren.

Het opstellen van een testament is een persoonlijke en vaak emotionele aangelegenheid is. We zorgen voor een vertrouwelijke en respectvolle benadering, waarbij uw wensen en belangen centraal staan. We streven ernaar om uw testament op maat te maken en ervoor te zorgen dat het een juridisch waterdicht document is dat uw nalatenschap nauwkeurig en rechtvaardig regelt.

Neem contact op.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze ervaren notarissen. Samen zullen we uw specifieke situatie bespreken en ervoor zorgen dat uw testament volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. We streven ernaar om u gemoedsrust te geven en uw vermogen op de door u gewenste wijze te regisseren.

Diensten

Wat heeft u nodig voor nalatenschap?

0343 52 80 80 Afspraak maken