Persoonlijk

Notariële dienstverlening voor particulieren

Thema

UBO

Het identificeren van UBO’s met zorg en expertise. Als bedrijfseigenaar of betrokken partij begrijpen we het belang van het correct identificeren van de UBO’s binnen uw organisatie. Bij Heuvelrug Notarissen staan we klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het identificatieproces van UBO’s, zodat u voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en uw organisatie transparantie en integriteit uitstraalt.

Waarom is het identificeren van UBO’s belangrijk?

Het identificeren van UBO’s is van groot belang om verschillende redenen:

Transparantie:

Het identificeren van UBO’s zorgt voor transparantie binnen uw organisatie en helpt bij het voorkomen van mogelijke witwaspraktijken, corruptie en andere vormen van financieel misbruik. Het draagt bij aan een integere bedrijfsvoering.

Wet- en regelgeving:

Het identificeren van UBO’s is een wettelijke verplichting volgens de geldende anti-witwas- en anti-terrorisme financieringswetten. Het niet naleven van deze verplichting kan leiden tot juridische en reputatierisico’s voor uw organisatie.

Risicobeheersing:

Door UBO’s te identificeren, kunt u risico’s binnen uw organisatie beter beheersen. Het helpt bij het detecteren van mogelijke belangenconflicten, het voorkomen van fraude en het waarborgen van een goede governance-structuur.

Hoe kunnen wij u helpen bij het identificeren van UBO’s?

Bij Heuvelrug Notarissen begrijpen we dat het identificatieproces van UBO’s complex kan zijn. Hier zijn enkele redenen om te kiezen voor onze begeleiding:

Expertise en ervaring:

Onze notarissen hebben uitgebreide kennis van de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot UBO’s. We kunnen u adviseren over de identificatiecriteria, het vaststellen van UBO’s en het opstellen van de benodigde documentatie.

Maatwerkadvies:

We begrijpen dat elke organisatie uniek is en dat de identificatie van UBO’s maatwerk vereist. Onze notarissen bieden advies op maat dat rekening houdt met uw specifieke situatie en behoeften. We helpen u bij het implementeren van een effectief identificatieproces dat voldoet aan de geldende regelgeving.

Juridische ondersteuning:

Naast het adviseren over UBO-identificatie, kunnen we u ook juridische ondersteuning bieden bij het opstellen en beoordelen van de benodigde documentatie, zoals UBO-verklaringen en aandeelhoudersregisters. We zorgen ervoor dat alle juridische aspecten correct worden afgehandeld en uw organisatie in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving.

Neem contact met ons op.

Bij Heuvelrug Notarissen begrijpen we dat het identificeren van UBO’s een belangrijke verplichting is. Onze ervaren notarissen staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het identificatieproces van UBO’s. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie voldoet aan de identificatieverplichtingen en transparantie en integriteit uitstraalt.

0343 52 80 80 Afspraak maken